Állandó oldalak

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

echoscope

Deep and Dub Techno partyseries based in Budapest.

">

Facebook

<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=151951488191";
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

2012.07.27. 09:48 echoscope

Nem kertelünk, kertezünk!

ECHOSCOPE OPENAIR!!

A "kicsit többet, kicsit jobbat" elv alapján szerveződik az osztatlan sikerrel debütáló Echoscope sorozat második rendezvénye, amire Augusztus 18-án kerül sor a "dubtech főhadiszálláson", azaz az R33-ban, illetve annak kerthelyiségében. Érdemes lesz korán érkezni, mivel délután 16 órakor már Dezur és Angebot közös szettjével startol a buli, s másnap reggelig nem lesz megállás.

 

Aki jó magyar szokás szerint éjfél után toppan be az bizony a javáról lemarad! De miről is egészen pontosan?


A vizuálos csapat - Full Kolor, Bios - felturbózott ötletekkel, még több diavetítővel, még szebb látvánnyal készülnek az ominózus szombat délutántól kezdődő estre, s ezúttal az év ezen szakában "beinduló" égi tünemények, nevezetesen
a hullócsillagok is a kezükre játszanak majd.

 

A zenére sem lehet majd panasz, hiszen az előző parti fellépőihez további tehetségek csatlakoztak, illetve a menü is speciálisan a második bulihoz lett igazítva.

Tíz műsorszám, köztük két live act és  back 2 back szettek is kényeztetik majd a zenei ínyenceket.
Az egyedi és megismételhetetlen élményét élőben prezentálja Aura Fresh és a Wavebreakers duó. A lemezlovasok különleges párosításokban pörgetik majd a talpalávalót, egyesítve saját hangzásvilágaikat erre az estére. A felhozatalban már ismerősként üdvözölhetjük Blackman-t, Seldon-t, Peter Bernath-ot,  Sylvie-t, Khristian K-t, Garpo-t, Dezur-t.

Az Echoscope tűzkeresztségén áteső új fiúk pedig Aura Fresh, Spyral, SpecDub és Angebot lesznek.

 ECHOSCOPE OPENAIR - WEB_1.jpg

Aura Fresh aka Raki István igazi öreg motorosnak számít a szcénában. Első hivatalos megjelenését 1999-ben jegyezte Console-9 álnéven. A 'Recycle' című track az akkoriban a bejáratott lemezlovasok produceri szárnybontogatásai mellett a jövő tehetségeinek is lehetőséget biztosító Hungarian House Only válogatássorozat negyedik részén bukkant fel. Mint producer szeret különböző irányokba kalandozni - minimal-tech, dub techno, prog house, chill-out, drum and bass/dubstep -, ezért is használ több alteregót (Aura Fresh, Console 9, Inzah, Lacood) zenéi megjelentetésére. Az elmúlt években számtalan single, EP és remix fűződik a nevéhez, olyan kiadókon, mint az Entropy Records, a Deep In Dub, a No Smoking Recordings, a Xela Digital, a Chiware, a Super 6 és az Uran97. Egy-egy munkája felbukkant a True Sound Of Freee 3 válogatáson, valamint a 2004-es Budapest Parádé remix kislemezen. 2005-ös Classic Way To Flash című muzsikája (mint Aura Fresh) azon 14 szerencsés alkotás egyike volt, amelyik felkerült a hivatalos Native Instruments Traktor DJ Studio 2.6 promo mixére. Alapítója több labelnek, így a Chord Plaza Records-nak, ami a dub techno/dub house hangzásokra fókuszál, a progressive house-zal foglalkozó Synthactica Records-nak. A labelek irányítása és produceri teendői mellett minimal/dub techno live act-ként is fel szokott lépni, kizárólag "vasakkal" lenyűgözve hallgatóit.

Ezúttal élő produkciója a naplementében (!!!) adhat plusz töltetet mindenkinek.


Spyral zenei karrierje 2005-ben kezdődött. A dubstep irányzat korai remekművei, valamint a partik hangulata annyira magával ragadta, hogy maga is lemezek pörgetésére adta a fejét.
Dubstep-et játszott, de a stílus felhígulása miatt hangzást váltott, mostanság a dubtechno és deeptechno/house szentháromság hírvivője. Rendszeresen csendülnek fel mixei a budapesti Rts. fm-en, valamint a Tilos Rádióban 'Deep In Dawn' címmel fut saját műsora.


SpecDub név Szalai Tamás és Szunyogh László kettősét takarja. A srácok - akik inspirátoraik, így Terry Lee Brown Jr, Timewriter, James Holden és Nick Warren által képviselt hangzások esszenciáját adják - üstökösként robbantak be a köztudatba melankólikus "deeptechhouse" munkáikkal, melyek olyan neves külföldi kiadóknál jöttek ki, mint a görög Elektrik Dreams Music, a Sesque Music vagy éppen az Apwood Recordings. Hogy miként működik köztük a zenei kémia a dj pultban azt most bemutatják.

Az Angebot név a hódmezővásárhelyi Balog Tamást takarja. Valljuk meg túl sok információt nem találunk róla az interneten, viszont a soundcloud profiljára feltöltött dubtech munkái annál többet mondanak el magáról az alkotóról. Egyébként Tamást, Grdnstrt-ként is ismerhetjük, ezen alteregón előszeretettel olvasztja egymásba a dark minimal, az experimental, a dub és techno hangzásokat. Olyan labeleken jöttek ki zenéi már, mint az Mandms Music vagy a Login Records.

 

Ezekután már csak egy dolog maradt ki, mégpedig az időrend, hogy mindenkiben szépen letisztuljon, hogy ezúttal tényleg nem érdemes későn érkezni.

 

Időrend:

16:00-17:30 DEZUR B2B ANGEBOT
17:30-19:00 SPECDUB
19:00-20:00 AURA FRESH – LIVE
20:00-21:30 SYLVIE B2B KHRISTIAN K
21:30-23:00 BLACKMAN
23:00-00:30 SELDON
00:30-02:00 GARPO
02:00-03:00 WAVEBREAKERS – LIVE
03:00-04:30 THOMAS HESSLER / D
04:30-06:00 SPYRAL

 

belépő: 800 HUF
helyszín: 1095 Budapest, Soroksári u. 58.
időpont: 2012 Augusztus 18. Szombat

facebook page: klikk

facebook esemény: klikk

RA esemény: klikk

Echoscope Promo mixek: klikk

írta: Greyloop

Szólj hozzá!

Címkék: vj deep dub bios r33 openair sylvie seldon dubtechno angebot echoscope deeptechno peter bernath wavebreakers garpo blackman naphon full kolor aura fresh khristian k spyral specdub dezur


A bejegyzés trackback címe:

https://echoscope.blog.hu/api/trackback/id/tr504681247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása